Pronađi tvrtke ili proizvode
  1. >
  2. >
  3. >

ITALUNION d.o.o.

O nama

Italunion je tvrtka osnovana prije dvadesetak godina, te se od početka bavi prodajom kućanskih potrepština, ugostiteljske opreme, željezarije, sezonskog asortimana te komadnog namještaja. Ponuda obuhvaća i profesionalni ugostiteljski inventar te opremu, te je shodno tome, Italunion mjesto gdje je moguće nabaviti sve ono potrebno za pripremanje, posluživanje i konzumiranje hrane i pića.

Kada dođe božićno i novogodišnje vrijeme, asortiman se proširuje i na poklon artikle, ali i PVC božićna drvca, lampice, kuglice za bor, svjetleće mreže, eksterijere i ostalu ukrasnu opremu. Za ljetne mjesece, ovdje su suncobrani, ležaljke, razne vrtne garniture, sjenice, ograde od bambusa, zavjese, stolice, proizvodi za zalijevanje vrta i ostali vezani artikli.

Peći na drva Royal, još su jedna skupina artikala. Royal peći zasnivaju se na vrhunskom talijanskom dizajnu, obložene keramikom te sadrže ložišta od duple stijenke šamota ili gize. Peći su snage od 4 do 12 kW te su idealno, ali i stilski dotjerano rješenje za grijanje domova.

Kontaktiraj tvrtku i saznaj više informacija!
Zatvori

Komentari

ili kako bi mogao komentirati
Kontakt
Vaše ime i prezime:
 
Vaša e-mail adresa:
   
Pitanje ili prijedlog:
 
Captcha
Upišite znakove sa slike

 
Poruka je poslana!
© TVRTKE.COM - sva prava pridržana