Pronađi tvrtke ili proizvode

O nama

M.N.F.-PROMET d.o.o. tvrtka je u privatnom vlasništvu osnovana 1992. godine, sa sjedištem u Zagrebu, Trg Ivana Meštrovića 14. Osnovne djelatnosti tvrke su izdavačka, nakladnička i marketinška. Specijalizirani smo za izdavanje različitih vrsta edicija koje Vam koriste u svakodnevnom poslovanju. Iza nas je 19 izdanja priručnika s nazivom "Privredni vodič", tiskanog u obliku knjige, od kojih je posljednjih 14 izdanja prezentirano i na elektronskom mediju, tj. CD-u. Početkom svibnja 2000. godine kreirali smo u suradnji s eminentnim stručnjacima i naše web-stranice, pomoću kojih smo postali dostupni svim korisnicima Interneta. Nadamo se da će vam naše web-stranice biti zanimljive i nadasve korisne.

TKO SMO MI

Tko smo mi?

TVRTKE.COM

  • Nalazimo se među najposjećenijim stranicama u Republici Hrvatskoj!
  • S Vama smo već23 godine, od kojih 15 na internetu!
  • Dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu!
  • Sadržimo informacije o približno 55 000 tvrtki!
  • Pretražujemo preko 250 djelatnosti, 10 000 proizvoda i oko 700 naselja u Hrvatskoj

ŠTO NUDIMO?

Paket S
Paket M
Paket L
Paket XL

FAQ

Možemo li nakon kupnje neke od usluga dodavati ili mijenjati svoj profil bez dodatnih troškova u tih godinu dana koliko traje objava?
Prikaži odgovor
Nakon uplate usluge nekog paketa iz našeg marketinga možete raditi izmjene i dodavati proizvode­usluge, galeriju slika bez ograničenja do isteka trajanja ugovorene usluge.
Kako mogu postati dio poslovne tražilice TVRTKE.COM?
Prikaži odgovor
Dijelom naše poslovne tražilice možete postati registracijom Vaše tvrtke na našoj stranici. Prilikom registracije možete odabrati jedan od pet paketa koje Vam nudimo, ovisno o Vašim željama i mogućnostima.
Plaća li se objava podataka i prijavljivanje na vašu stranicu?
Prikaži odgovor
Prikazivanje osnovnih podataka (naziv, adresa, telefon,mail) je besplatno, a za prikaz svih podataka i mogućnost samostalnog uređivanja cjelokupnog izgleda stranice izaberite jedan od naših paketa.

ZA VIŠE INFORMACIJA, KONTAKTIRAJTE NAS

IME I PREZIME:
E-MAIL:
TELEFON:
TEKST:
Poruka je poslana!
© TVRTKE.COM - sva prava pridržana