Tvrtke logo Menu
Pretražite tvrtke u Hrvatskoj!

Napredna pretraga


sakrij naprednu pretragu X

Poslovne vijesti - Medicina rada - Riječki Medico ulaganjem podigao svoj status


06.12.2016
Riječki Medico ulaganjem podigao svoj status

S obzirom kako je riječki Medico nedavno uložio milijun i pol kuna u novi operacijski blok, postao je specijalna bolnica. Novi je to korak u njihovoj poslovnoj strategiji.

Ravnateljica bolnice Nevenka Kovač kaže: - Ulaganje će omogućiti jačanje kirurške djelatnosti i jačanje pozicije u Hrvatskoj i regiji. Želimo razviti sustavan pristup razvoju zdravstvenog turizma koji već ima jake korijene na Kvarneru, a u planu je širenje na susjedna tržišta, prije svega Sloveniju i Italiju, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju, dok u Istri otvaramo poslovnu jedinicu poslovnu jedinicu, otkriva Nevenka Kovač.

Prošle je godine zagrebački Ergomed kupio Medico, i to od osiguravajućih kuća Uniqua i Basler. Medico je također, jedna od prvih domaćih zdravstvenih ustanova koja je ove godine proslavila 25 godina rada.

Medico zapošljava gotovo stotinu radnika, a u 2015. je godini obilježio rast od 20 posto. Rade isključivo s privatnim osiguravateljima, ali naglašavaju kako su spremni surađivati i s HZZO – om, ukoliko ta državna institucija pokaže interes.

Izvor: poslovni.hr
Posjetite stranicu tvrtke: ERGOMED d.o.o.
© TVRTKE.COM - sva prava pridržana | info@tvrtke.com | 01/6646-006