Tvrtke logo Menu
Pretražite tvrtke u Hrvatskoj!

Napredna pretraga


sakrij naprednu pretragu X

Poslovne vijesti - Pića - proizvodnja, prodaja - CRANE investira u inovativne likere s Krka


16.07.2015
CRANE investira u inovativne likere s Krka

Tvrtka koja proizvodi inovativne likere s naglaskom na tradicijsku komponentu proizvoda otoka Krka  LikeRi, osnovana je od strane 24 godišnjeg Luke Justinića s Krka, a u taj je projekt investirao član Upravnog odbora hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) Mihovil Barančić, a projektu se također pridružio i član upravnog odbora CRANE-a Saša Cvetojević.

Luka Justinić kaže: - Izuzetno sam ponosan da je LikeRi prepoznat kao perspektivan proizvodni projekt s velikim potencijalom. Cijela priča nastala je iz beskrajne ljubavi prema otoku Krku, kulturi, ljepotama i blagodatima što ih nosi. Ideje o proizvodnji inovativnih vrsta likera su dugo postojale u mojoj obitelji, a neupitan je i izrazito jak utjecaj Londona i EU gdje sam proveo pola godine u aktivnostima vezanima za otvaranje vrata u inozemstvu. Odlučio sam naše hobističke početke proizvodnje likera pretočiti u ozbiljni poslovni projekt. Ukazivanjem interesa investitora unazad dvije godine, stekli smo kvalitetniju i jasniju sliku dugoročnog potencijala projekta. Osobno, nema većeg zadovoljstva nego kada potencijal projekta investicijom potvrde financijski i ekonomski stručnjaci kao što su Mihovil Barančić i Saša Cvetojević. S takvim stručnjacima u timu, gdje moja malenkost ne dopušta neuspjeh, samo nebo je granica. A ja znam, da moj otok to zaslužuje.

Rekao je Mihovil Barančić: - Prepoznali smo ideju proizvodnje inovativnih okusa likera kao vrlo interesantnu te izuzetnu energiju kod Luke Justinića koji je pokretač projekta. Projekt se temelji na obiteljskim iskustvima hobističke proizvodnje likera na otoku Krku te je ovom investicijom omogućeno pokretanje tvrtke, opremanje novom tehnologijom te moderno brendiranje proizvoda. Ja ću pomoći u definiranju poslovnog modela, financiranju i organizaciji dok će se Saša Cvetojević uključiti kao pomoć pri organizaciji distribucije i marketingu.

Davorin Štener, predsjednik CRANE-a komentira: - Drago mi je što članovi CRANE-a nastavljaju s investicijama. Ovo je još jedan pokazatelj da poslovni anđeli ne ulazu samo u ICT sektor kako se dosta puta naglašava.

Izvor: privredni.hr
Posjetite stranicu tvrtke: INSAKO d.o.o.
© TVRTKE.COM - sva prava pridržana | info@tvrtke.com | 01/6646-006