Tvrtke logo Menu
Pretražite tvrtke u Hrvatskoj!

Napredna pretraga


sakrij naprednu pretragu X

Poslovne vijesti - Računalne igre - Nanobit u samo osam godina postao svjetski priznati digitalni brend


09.12.2016
Nanobit u samo osam godina postao svjetski priznati digitalni brend

Nanobit je u 2016. godini stigao do brojke od 50 milijuna preuzimanja mobilnih igara, te do stotog zaposlenika.

U samo osam godina, Nanobit je od dva zaposlenika i osnivača stigao do 75 igara te stotinu zaposlenika u uredima u zagrebu, Budimpešti te Bukureštu.

Naslovi Nanobita su nerijetko preporučeni na aplikacijama Apple Store te Google Play, a u narednom će periodu tvrtka predstaviti i dva nova naslova.

Alan Sumina, jedan od osnivača Nanobita rekao je: - Ova godina je obilježena velikim promjenama – kako u našoj tvrtki tako i na globalnom tržištu mobilnih igara. Nanobit je otvorio novi ured u Rumunjskoj, u Zagrebu smo se preselili u dvostruko veće urede i dodatno smo proširili kadar u Budimpešti. Uz sve to prihodi su nam rasli 20%-ak posto u odnosu na godinu ranije. S obzirom da ove godine nismo izdavali nove proizvode već ih očekujemo plasirati početkom iduće, priliku za snažniji rast vidim upravo u 2017. godini.

Osim toga, Nanobit je osvojio nagrade „Zlatni Ključ“ koju dodjeljuje Udruga hrvatskih izvoznika, „Zlatna bilanca“ koju dodjeljuje Deloitte, a odnosi se na najbrže rastuće kompanije Srednje Europe, „Prijatelj studenata“ ali i „EY poduzetnik godine“.

Zoran Vučinić, jedno od osnovača kaže: - S obzirom na konkurentnost tržišta, uglavnom američkog, kvaliteta naših igara mora biti na zavidnoj razini. To postižemo ulaganjem u zaposlenike, njihovu edukaciju unutar tvrtke te stjecanjem znanja na najznačajnijim svjetskim gaming, art i inženjerskim konferencijama. Posebnu pozornost posvećujemo radnoj atmosferi koja je ključna u podizanju kreativnog duha zaposlenika.

Izvor: poslovni.hr
Posjetite stranicu tvrtke: NANOBIT d.o.o.
© TVRTKE.COM - sva prava pridržana | info@tvrtke.com | 01/6646-006