STAKLENA VRATA - AUTOMATSKA VRATA - PIN TEHNIKA d.o.o. - Rijeka - Kantrida

O proizvodu / usluzi

Najkompletniji i najsofisticiraniji sustav kliznih vodilica u ponudi, omogućava izvedbu i ispunjenje čak i najkompleksnijih arhitekonskih zahtjeva.
Kolica za prihvat stakla izvedena su sa po dva kotačića na kugločnim ležjima, obloženim izdržljivom najlonskom oblogom. Takva izvedba osigurava tiho i lagano klizanje krila. Izvanredni rezultati (KLASA 3) postignuti na testu za lakoću pomicanja krila po normi EN 1527 koja dozvoljava max silu od 4% težine krila da bi se isto pokrenulo to dokazuju.
Kompaktan dizajn vodilice visine samo 63mm i širine 54/57/72mm za stropnu/zidnu/il ugradbu sa fiksnim krilima, lako se uklapa u svaki ambijent.
Vodilica sa dodatnim utorom za fiksna krila, spaja kompletnu stijenu u jednu kompaktnu i vizualno skladnu cjelinu. Fiksna i pokretna krila nalaze smještaj u istoj vodilici visine svega 63 i širine 72mm.



Cijena: 3.000,00 - 9.000,00 EUR

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
AUTOMATSKA VRATA - PIN TEHNIKA d.o.o.

SLIČNE TVRTKE

Tvrtke koje imaju slične kriterije
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje