Pronađi tvrtke ili proizvode

PROTUPROVALNE BRAVE TITAN - TITAN-ZAGREB d.o.o. - Zagreb - Jankomir

TITAN-ZAGREB d.o.o. PROTUPROVALNE BRAVE TITAN
Opis:
Protuprovalna brava za protuprovalna vrata. TITAN patent onemogućuje provalnike čak i ako uspiju slomiti cilindar jer se brava blokira i onemogućuje ulazak!

Brava za protuprovalna vrata na cilindar!

Danas najpoznatija provalnička tehnika u prvom redu je:● Lomljenje cilindričnog uloška – najčešća tehnika○ U slučajevima kada nije dovoljno zaštićeno tj. kad izviruje iz štita, tijelo cilindričnog uloška se lomi na mjestu na kojem je najslabije (u sredini između vanjske i unutarnje jezgre)○ TITAN SAVJET: korisnik treba paziti da cilindrični uložak ne viri iz vrata više od 2 mm. Jako je bitno kod drvenih, PVC ili aluminijskih vrata gdje cilindar zbog svoje dimenzije mora izviriti više od 2 mm da ga se pokrije sigurnosnim štitom ili rozetom! Većina građana na ulazna vrata stavlja ukrasne štitove i rozete što nikako ne preporučujemo jer time su vrata provalnicima goto otvorena te ulaze bez problema i u kratkom roku. Kvalitetnije izvedbe sigurnosnog štita i rozete imaju dodatnu zaštitu cilindra gdje je ostavljen samo prolaz (rupa) za ključ○ Ne koristiti ukrasne nego sigurnosne rozete i/ili štit○ DOM kod svojih cilindara ima modularnu izvedbu čime ojačava otpornost na lomljenje cilindra i koji god model korisnik izabere može tražiti modularnu izvedbu.○ Odličan primjer je DOM diamant○ TITAN SAVJET: ukoliko korisnik ima protuprovalna vrata može zatražiti ugradnju patentirane sigurnosne brave TITAN 7056 PE BLOC. Ona omogućuje dodatnu sigurnost da ukoliko provalnik uspije doći do cilindričnog uloška i slomi ga brava se zablokira i onemogućuje ulazak provalniku.○ Brava TITAN 7056 PE BLOC daje sigurnost! Patentirana protuprovalna sigurnosna brava!

Brava za protuprovalna vrata sa sefovskim ključem
Sigurnosna brava sa sefovskim ključem za protuprovalna vrata s mogućnošću programiranja novih ključeva ukoliko dosadašnji ključ je izgubljen ili slično. Patent RE-COMB!

Pogledajte katalog: http://issuu.com/titankamnik/docs/generalni_katalog_titan_2012web/179?mode=window&backgroundColor=%23222222

Pogledajte
CR Serrature letak: http://www.cr-serrature.com/images/prodotti/CR-tre-ante-web.pdf

Sigurnosne-protuprovalne brave TITAN su proizvedene u TITANU Kamnik, a inovacije i ugradnja svih protuprovalnih elemenata je rađena u suradnji inovacijskog odjela TITAN i sestrinke tvrtke CR Serrature koja proizvodi brave od 1955. godine.

TITAN-ZAGREB d.o.o.

Adresa:

KOVINSKA 27
10000 Zagreb

Telefon:

Fax:

01 / 3498312

TITAN-ZAGREB d.o.o. - Ostali proizvodi/usluge

© TVRTKE.COM - sva prava pridržana